Henkilöstö

Miro Del Gaudio Lawyer

Miro Del Gaudio

asianajaja ja asianajotoimiston omistaja

Miro perusti Lex Gaudiuksen maaliskuussa 2016.

Miro on suorittanut oikeustieteen notaarin tutkinnon Italiassa Napolin yliopisto Federico ||:ssa vuonna 2012. Hän on myös suorittanut ylimääräisiä oikeustieteen opintoja Unkarissa vuosina 2008–2010. Miro on suorittanut Master of Arts in Law – tutkinnon englannin kielellä perehtyen Euroopan unionin oikeuteen Viron Tallinnassa tammikuussa 2014. Miro suoritti Suomessa ETA-kelpoisuuskokeet vuosina 2016 –2017. Miro suoritti asianajajatutkinnon kesäkuussa 2018.

Mirolla on kokemusta työskentelystä sekä italialaisessa että suomalaisessa lakiasiaintoimistossa, jotka molemmat ovat keskittyneet riita- ja rikosasioihin, niin kansallisiin kuin kansainvälisiin toimeksiantoihin.

Miro palvelee asiakkaitamme suomeksi, italiaksi ja englanniksi.

lexgaudius@lexgaudius.com
puhelin +358 (0) 44 570 0140

Eero Pellikka Lex Gaudius

Eero Pellikka

lupalakimies

Eero on työskennellyt Lex Gaudiuksessa kesäkuusta 2016 alkaen. Hänellä on vankkaa kokemusta monilta eri oikeudenaloilta – mukaan lukien vaativat jutut rikos-, velvoite- ja ulkomaalaisoikeudesta. Hän on työskennellyt useita vuosia asianajotoiminnan parissa valmistumisensa jälkeen.

Ennen liittymistä Lex Gaudiuksen tiimiin Eero työskenteli puolitoista vuotta toisessa lakiasiaintoimistossa. Opintojensa aikana hän on myös työskennellyt syyttäjänvirastossa sekä valtion yhteishankintayksikössä.

Eero on suorittanut oikeustieteen opintonsa Helsingin yliopistossa ja valmistui oikeustieteen maisteriksi syksyllä 2014. Hän on saanut oikeuden toimia oikeudenkäyntiavustajana elokuussa 2015.

Eero palvelee asiakkaitamme suomeksi ja englanniksi.

eero.pellikka@lexgaudius.com
puhelin +358 (0) 400 510 262

Pasquale Savarese Lex Gaudius

Pasquale Savarese

asianajaja

Pasquale Savarese on italialainen asianajaja, joka on aloittanut yhteistyön Lex Gaudiuksen kanssa keväällä 2017.

Pasquale on suorittanut oikeustieteen opintonsa Napolin yliopisto Federico ||:ssa. Pasquale valmistui asianajajaksi tammikuussa 2013. Hän kuuluu Italian Napolin alueen asianajajaliittoon.

Pasquale työskentelee yhteistyössä Lex Gaudiuksen kanssa lähinnä Napolista käsin.

Pasquale palvelee asiakkaitamme italiaksi, espanjaksi ja englanniksi.