Henkilöstö

Miro Del Gaudio Lawyer

Miro Del Gaudio

asianajaja ja asianajotoimiston omistaja

Miro perusti Lex Gaudiuksen maaliskuussa 2016.

Miro on suorittanut oikeustieteen notaarin tutkinnon Italiassa Napolin yliopisto Federico ||:ssa vuonna 2012. Hän on myös suorittanut ylimääräisiä oikeustieteen opintoja Unkarissa vuosina 2008–2010. Miro on suorittanut Master of Arts in Law – tutkinnon englannin kielellä perehtyen Euroopan unionin oikeuteen Viron Tallinnassa tammikuussa 2014. Miro suoritti Suomessa ETA-kelpoisuuskokeet vuosina 2016 –2017. Miro suoritti asianajajatutkinnon kesäkuussa 2018.

Mirolla on kokemusta työskentelystä sekä italialaisessa että suomalaisessa lakiasiaintoimistossa, jotka molemmat ovat keskittyneet riita- ja rikosasioihin, niin kansallisiin kuin kansainvälisiin toimeksiantoihin.

Miro palvelee asiakkaitamme suomeksi, italiaksi ja englanniksi.

lexgaudius@lexgaudius.com
puhelin +358 (0) 44 570 0140

 

Pasquale Savarese Lex GaudiusPasquale Savarese

asianajaja

Pasquale Savarese on italialainen asianajaja, joka on aloittanut yhteistyön Lex Gaudiuksen kanssa keväällä 2017.

Pasquale on suorittanut oikeustieteen opintonsa Napolin yliopisto Federico ||:ssa. Pasquale valmistui asianajajaksi tammikuussa 2013. Hän kuuluu Italian Napolin alueen asianajajaliittoon.

Pasquale työskentelee yhteistyössä Lex Gaudiuksen kanssa lähinnä Napolista käsin.

Pasquale palvelee asiakkaitamme italiaksi, espanjaksi ja englanniksi.

 

Meet The Team ReeaReea Termonen

asianajajan avustaja

Reea on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi kesällä 2020. Lex Gaudiuksen tiimiin Reea hyppäsi jo opintojensa aikana, ja hurahti lainopilliseen työhönsä siinä määrin, että hän siirtyi tiimiin kokoaikaisesti. Työssään Reea hoitaa erityisesti perheoikeuteen liittyviä tapauksia sekä rikosoikeudellisia ongelmia. Tulevaisuudessa Reea aikoo tähdätä kansainväliseen kauppaoikeuteen, yritysjuridiikkaan sekä erityisesti verotuslainsäädäntöön. Vapaa-aikana Reea liikuttaa rautaa salilla ja nauttii mäyräkoira Pipsan pentuenergiasta. 

Arvostamme Reean omistautumista työlleen, sekä hänen inspiroivaa tapaa hyödyntää taitojaan käytännössä.