Palvelut ja hinnasto

Palvelut ja hinnasto

EU- ja kansainvälinen oikeus

EU- ja kilpailuoikeus sekä kansainvälinen oikeus on toimistomme erityisosaamista. Toimistomme lakimies on erikoistunut EU-oikeuteen, ja hänellä on vankka kokemus prosessuaalisesta ja ulkoprosessuaalisesta ongelmanratkaisusta esimerkiksi tilanteissa, joissa viranomaistoiminta loukkaa EU-oikeuden säätämiä oikeuksiasi.

Laadimme puolestasi myös kanteluja Euroopan unionin komissioon ja valituksia Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Rikosasiat ja riidanratkaisut

Tarjoamme apua ja neuvontaa sekä rikoksen uhreille että rikoksesta epäillyille tai syytetyille kaikissa rikosasioissa esitutkinnan ja tuomioistuinkäsittelyn aikana. Selvitämme myös asiakkaan oikeuden maksuttomaan oikeusapuun tai osittaiseen tai täyteen korvaukseen vakuutuksesta.

Kokeneet ja asiantuntevat lakimiehemme avustavat asiakasta riitatilanteiden syntyessä saavuttamaan mahdollisimman hyvän neuvotteluratkaisun. Mikäli sovitteluratkaisu ei ole jostain syystä mahdollinen, avustamme asiakasta oikeudellisissa jatkotoimenpiteissä.

Työoikeus

Tarjoamme apua ja neuvontaa kaikilla työjuridiikan aloilla. Avustamme Sinua esimerkiksi työlupiin ja työsopimuksiin liittyvissä asioissa. Avustamme työntekijöitä ja työnantajia kaikissa heidän välilleen syntyvissä riita-asioissa.

Kansainvälinen kauppa

Lakiasiaintoimisto Lex Gaudius tekee yhteistyötä kansainvälisten, erityisesti italialaisten yritysten kanssa. Lex Gaudius palvelee italialaisia kauppakamareita, joille paikalliset toimeksiantajat ovat antaneet tehtäväksi löytää yhteistyökumppaneita Suomesta, Virosta tai Venäjältä. Lex Gaudiuksen laaja kansainvälinen asiantuntija-, lakimies-, ja yritysverkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita.

Ulkomaalaisasiat

Lex Gaudiuksen lakimiehillä on vankka kokemus ulkomaalaisasioista ja niihin liittyvistä hakemus- ja valitusasioista. Avustamme asiakkaitamme muun muassa työlupia, oleskelulupia, turvapaikkaa, karkotusta, käännyttämistä, perheenyhdistämistä tai kansalaisuutta koskevissa asioissa. Annamme ulkomaalaisasioissa myös kattavaa ja asiantuntevaa lainopillista neuvontaa.

Perhe- ja perintöoikeus

Palveluihimme kuuluvat kaikki perhe- ja perintöoikeuteen liittyvät asiat. Laadimme puolestasi tarvitsemasi asiakirjat, kuten esimerkiksi avioehtosopimuksen, testamentin, perunkirjan jne. Konsultoimme ja avustamme Sinua myös kaikissa avioeroon liittyvissä asioissa.

Sopimus- ja yhtiöoikeus

Avustamme Sinua kaikissa sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Lakimiehemme avustavat Sinua aina yrityksen perustamisesta yrityksen myyntiin saakka. Voit konsultoida meitä kaikissa yritysverotukseen liittyvissä asioissa.

Hinnasto

Tiimimme kartoittaa tilanteesi ja tekee siihen liittyvän toimintasuunnitelman nopeasti ja maksutta.

Selvitämme myös oikeutesi maksuttomaan oikeusapuun tai osittaiseen tai täyteen korvaukseen vakuutuksesta. Pienituloisille oikeusapu on usein ilmaista. Kotivakuutukseen sisältyy usein oikeusturvavakuutus.

Tuntiveloituksemme on 150–250 euroa. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme keskustella asiasta. Voit kysyä myös kiinteähintaista tarjousta.