Palvelut ja hinnasto

EU ja kansainvälinen oikeus

Lakimiehemme ovat erikoistuneita EU-oikeuteen, ja heillä on vankka kokemus prosessuaalisesta ja ulkoprosessuaalisesta ongelmanratkaisusta. Lakimiehillämme on myös kokemusta tapauksista, joissa viranomaiset ovat loukanneet EU:n määräämiä ihmisoikeuksia. Teemme myös valituksia Euroopan Unionin Komissiolle ja Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelle.

 

Kansainvälinen kauppa

Lex Gaudius tekee yhteistyötä kansainvälisten, erityisesti italialaisten yritysten kanssa. Toimimme yhteistyössä myös italialaisten kauppakamarien, erityisesti Napolin kauppakamarin kanssa. Lex Gaudiuksen laaja kansainvälinen asiantuntija-, lakimies- ja yritysverkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita.

 

Perhe- ja perintöoikeus

Lex Gaudiuksessa hoidetaan kaikkia perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä asioita. Me laadimme puolestasi kaikki dokumentit, kuten esimerkiksi avioehtosopimuksen, testamentin ja perunkirjan. Autamme ja opastamme Sinua myös avioeroasioissa.

 

Rikos- ja riita-asiat

Tarjoamme apua ja neuvoja sekä rikoksen uhreille että rikoksesta epäillyille kaikissa rikosasioissa esitutkinnan ja tuomioistuinkäsittelyn aikana. Tarjoamme apua ja neuvoja myös kaikissa riita-asioissa. Kokeneet ja asiantuntevat lakimiehemme ohjaavat asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen sovitteluratkaisun. Mikäli sovitteluratkaisu ei ole jostain syystä mahdollinen, avustamme asiakasta prosessuaalisissa jatkotoimenpiteissä.

 

Sopimus- ja yhtiöoikeus

Avustamme Sinua kaikissa sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Lakimiehemme avustavat Sinua yrityksen perustamisesta lähtien aina yrityksen myyntiin saakka. Voit konsultoida meitä kaikissa yritysverotukseen liittyvissä asioissa.

 

Työoikeus

Tarjoamme asiakkaillamme apua kaikilla työjuridiikan aloilla. Avustamme Sinua esimerkiksi työlupiin ja työsopimuksiin liittyvissä asioissa.  Avustamme yrityksiä, toiminimen haltijoita, työntekijöitä ja työnantajia kaikissa riita-tilanteissa, joita tulee vastaan.

 

Ulkomaalaisasiat

Lakimiehillämme on vankka kokemus ulkomaalaisasioista ja niihin liittyvistä hakemus- ja valitusasioista. Avustamme asiakkaitamme muun muassa työlupia, oleskelulupia, karkotusta, käännyttämistä, perheenyhdistämistä tai kansalaisuutta koskevissa asioissa. Annamme ulkomaalaisasioissa myös kattavaa ja asiantuntevaa lainopillista neuvontaa.

 

Hinnasto

Veloitamme 200–350 euroa tunnilta sisältäen 24 % arvonlisäveron. Tiimimme kartoittaa tilanteesi ja tekee siihen liittyvän toimintasuunnitelman nopeasti ja maksutta. Selvitämme myös oikeutesi maksuttomaan oikeusapuun tai osittaiseen tai täyteen korvaukseen vakuutuksesta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme keskustella asiasta.  Voit kysyä myös kiinteähintaista tarjousta.